Forums ePic Character Generator Showroom Share your character :) Ashesnei’s character pictures

Viewing 12 posts - 61 through 72 (of 72 total)
  • Author
    Posts
  • #25629
    Ashesnei
    Participant

    Thats not the point. I don’t check my emails often and was looking in the forum for answer. I have both of them. You wrote one time in the forum, that you didn’t get my email. It’s the first time something like that happend, ok I’m not writing often one. Maybe it only took some time. The savefile was to big to be an attachment in the forum.

    Now I’m answering your questions:
    Yes, I can see them, when I’m opening the category and place them as I wish without vanishing. After exporting it is on the picture in the generator, but not on the exported picture. No, I’m not working on a new item, because, I have in moment no idea, what I can make, that looks good enough.

    #25630
    Kelemelan
    Participant

    Ashesnei is right, I’ve got the same issue.

    Didn’t know I had it because I usually don’t use logos (I just add them in postwork) but at the moment, I just can’t use one with ePic. It’s visible in the software but not in the exported PNG.

    #25631
    LBandy
    Keymaster

    Is it happening with any of the logos or just with the default one? Only “official” packs are active, no dev pack is running? What packs do you see this? Season #1/#2/#3?

    #25632
    Kelemelan
    Participant

    I tried two logos, one standard and one pro. Same result. Once I loaded just the first female pack. Second time I loaded everything. (Season 2)

    Guess Ashesnei will be able to provide more info. I was just rushing a test. 🙂

    #25633
    LBandy
    Keymaster

    Thaks, I’ll investigate. It just wasn’t clear to me if this is happening during the creation of a new pack or on any existing one.

    #25634
    Ashesnei
    Participant

    It’s also happening in season 1. And if in one and two, then also in three.

    #25635
    Kelemelan
    Participant

    Yep, I just did a quick check of basically all 3 seasons and combinations of male/female packs and I can’t export a PNG with a visible logo.

    It’s visible in the soft but not in the final PNG.

    #25636
    LBandy
    Keymaster

    I did a test on my end too, fortunately it’s only affecting Pro users. 🙂 I’ll take a look at what could be causing it. I basically needed to rewrite most part of the category management code for the two new packs, so there could be some issues here and there. Thanks a lot for letting meg know!

    #25640
    LBandy
    Keymaster

    This should be now fixed. Thanks again! 🙂

    #25642
    Kelemelan
    Participant

    Very quick test but it appears to work okay here. 🙂

    #27831
    Ashesnei
    Participant

    Female bard

    #27832
    LBandy
    Keymaster

    Looks really solid, thanks for sharing! 🙂

Viewing 12 posts - 61 through 72 (of 72 total)

You must be logged in to reply to this topic.