Forums ePic Character Generator Technical Discussion Bug Report Missing File with new updated download

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #22162
    Blue-Stardust
    Participant

    Hi, just now re-installed the newest version of the program and after trying to run it, it says its missing a file and won’t load. The file name is MSVCP120.dll Any help on this is appreciated. Thanks.

    #22168
    LBandy
    Keymaster

    This file has been added yesterday, if you grab a fresh copy of the installer, you should be good to go! 🙂

    #22170
    Blue-Stardust
    Participant

    I’ll do that then. I had DL’ed it the other day and had just now actually installed it. Will try again.

    #22172
    Kelemelan
    Participant

    Should we do a fresh reinstall in order to get the latest updates, lbandy ?

    #22173
    LBandy
    Keymaster

    No, the program has it’s own updater, so once we release an update to the program, it will be applied automatically to all clients. There hasn’t been any change since Friday to the program, only this DLL was added.

    #22174
    Blue-Stardust
    Participant

    Um, okay, tried downloading it again and reinstalling and this time it loads. However I ran into a new problem. When I try to type in my information that is prompted for, the program crashes. Tried twice and each time it crashed.

    #22175
    LBandy
    Keymaster

    That’s interesting. Can you tell what error message you receive when it crashes? Does it crash when you’re trying to type anything, or when you press the Login button? Do you have Remember Me ticked?

    Also, if you look up the installation folder, there should be a logs/ directory, which contains some files starting with the name “session_”. Can you look into them to see if there is anything else then “Loggin started…”?

    Which OS are you running on by the way?

    #22177
    Blue-Stardust
    Participant

    After I type up my information, when I press the ‘Login’ button is when it crashes with ‘the program has stopped working for some reason’. I then have to shut down the program all the way. I didn’t have ‘remember me’ checked as I never like to click on that option anyway.

    I have a Windows 7 OS.

    #22178
    LBandy
    Keymaster

    I’ll send you an email shortly. 🙂

    #22179
    Blue-Stardust
    Participant

    Also in the logs folder, there is only 2 text documents that say ‘logging started…’ but no other information is given.

    #22181
    Blue-Stardust
    Participant

    I’m not sure if this makes a difference or not, but when I tried accessing the program, I was still logged onto the site here. Again, maybe that means nothing, just thought I’d mention it.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.